Seduccions ocasionals
Diumenge 04/12/2021

‘Old Money’

2 min
Imperatiu Una gavardina de color arena és el clàssic dels clàssics en aquesta lliga. Aquesta és de Herno, una firma que des de fa 70 anys fa gran el made in Italy.

Els membres de la generació Z s’han fet grans mentre rap, trap i ‘reggaeton’ anaven conquerint cada cop més espais. Els seus principals protagonistes, amb la seva adscripció fanàtica als xandalls i al‘bling-bling’, havien encegat una generació que ara acaba de girar la vista cap a l’’old money’. Aquesta tendència estilística, que es diu així per contraposició a la ‘new money’ dels artistes urbans, reivindica l’estil sobri dels rics de sempre, els ‘pijos’estereotípics dels anys noranta. És un nou món per a les generacions més joves i un mercat irresistible per a firmes de moda.

Aliats

Els mocassins amb inicials metàl·liques a l’empenya com aquests de Tommy Hilfiger estan íntimament lligats a l’old money. En aquesta moda és habitual que la dona calci plana.

Per sempre

Un mocador clàssic com el Carré 90 Encadré Eperon d’Or d’Hermès és el que necessites per excel·lir. És 70% caixmir i 30% seda. Amén.

En estat pur

Una de les firmes que més èxit van aconseguir entre la jet dels 80 és Gucci. Tot el que encara venen d’aquella època és old money.

Autòctona

Amb el nou classicisme no només s’han de canviar colors. També s’han de reivindicar peces clau oblidades per l’efervescència reggaetonera. Aquest ponxo d’Uniqlo és per a les que en saben.

Inqüestionables

Uns mocassins masculins Lottusse de color marró fosc són una peça que als parroquians de la tendència els servirà per anar a classe, a la feina i també per sortir de nit. No als ornaments. Sí a l’elegància.

Perenne

Una camisa de Ralph Lauren és un bàsic d’aquesta tendència. Si s’escull d’un color pacífic, es podrà portar tot l’any  i mai resultarà desencertada.

Genial

Les perles han tornat i a Tous les han sabut actualitzar amb el seu clàssic osset i també amb altres elements que les fan clàssiques però no antigues.

Essencial

Tenir una camisa blau cel és bàsic per a l’armari d’algú que busca la sobrietat que el new money va destruir. A Mango ofereixen l’opció de personalitzar-les amb les inicials de l’amo. Un 10.

Un ‘must’

Amb les trenes tradicionals i un to calmat, un jersei de llana pura sense fibres sintètiques es converteix en un aliat perfecte per a diversos hiverns. Aquest de Gant, marca de logo delicat, n’és un bon exemple.
stats