Seduccions ocasionals
Diumenge 29/01/2022

El rotang s’apodera de la casa

El rotang és un material que tota una generació vam menysprear perquè ens semblava ranci, només propi de les atrotinades cadires del pis de l’àvia. Encara sort dels interioristes que ens l’han redescobert perquè, a banda de bonic, també és altament sostenible, ja que s’obté d’unes palmeres enfiladisses que es treballen molt artesanalment. De no veure’l enlloc, hem passat a poder-lo tenir en qualsevol estança.

i
JOAN CALLARISSA
2 min
Testos de rotang

Contrapunt

Materials pesants com el metall o la fusta regnen en el món de les làmpares. La moda del rotang, però, també ha arribat fins als sostres per matisar la llum. Aquesta és de Decowood.com.

Detall

Quan un espai és molt fred o quan hi pot haver rivalitat entre diferents tons de fusta, optar per un detall decoratiu de rotang pot ser una bona solució. Aquest lot de dos marcs de fotos són de la  botiga Casashops.com.

Natural

Si l’utilitzem com a test, fem que la simbiosi estètica sigui completa. Això és el que proposen a Made.com amb aquest joc de dos testos tan retro i bonic.

Preciós

Aquest armari dels gironins Kave Home pot fer més servei en un menjador o sala d’estar que en una habitació. Un clàssic trans-generacional.

Elegant

Una butaca com aquesta de The Masie pot resultar una bona estratègia per dotar d’elegància un pis d’obra nova. Si la butaca, a més, combina rotang natural amb el color negre, el resultat serà 100% modern.

Càlid

Per a una habitació poc lluminosa, un capçal semitransparent de rotang pot resultar lleuger i càlid alhora, una opció difícil d’aconseguir amb altres materials. Aquest és de Tikamoon.es.

Minimalista

Se sol associar poc aquest material al minimalisme. Però Sklum ha quadrat el cercle amb aquesta tauleta de centre metàl·lica, que inclou de manera testimonial el rotang però li confereix tot el protagonisme.

Adorable

Per familiaritzar els més petits amb la cultura de la sostenibilitat pot estar bé que tinguin algun element de rotang en propietat. Per exemple, aquest carretó moníssim de Sklum.
stats