Dia Mundial del Petó

Tots els imprescindibles per fer (i rebre) els millors petons

2 min
El fotomosaic mural 'El petó' de Joan Fontcuberta a la plaça d'Isidre Nonell en una imatge d'arxiu.

El 13 d'abril se celebra el Dia Internacional del Petó. La jornada té lloc aquest dia coincidint amb la data en què una parella tailandesa es va fer el petó més llarg del qual es té constància. Els enamorats van estar 58 hores sense separar els seus llavis, una experiència que cal esperar que els fos plaent. Per fer i rebre bons petons només cal posar-hi tot l’amor possible, però per acabar d’arrodonir l’experiència, algun d’aquests productes pot ser molt benvingut. Per qui fa el petó i per qui el rep.

Suavitat
Els llavis clivellats i ressecs no resulten gaire apetitosos. Un reparador intensiu com aquest d’Isdin pot canviar-ho ràpidament gràcies a l’àcid hialurònic i la Vitamina E que porta.
Hidratació
Aquest 'pack' de gel i pegats de Patchology hidrata, suavitza i prepara els llavis per ser maquillats. El bàlsam labial té un efecte 'gloss' de llarga durada. Per algun motiu es diu Kiss Kiss...
Salut
Res és més desencoratjador per petonejar uns llavis que veure-hi un contagiós herpes labial. URGO Filmogel crea una pel·lícula per sobre que cura i redueix el contagi.
Somriure
Un bon somriure és molts cops el principi de tot plegat. La clínica Autrán Dental de Barcelona està especialitzada en restaurar dents desgastades sense col·locar-los fundes i sense llimar-les.
Llum
Qui vulgui brillar pot jugar la carta del 'gloss' labial. Un dels que més triomfen és el 'Gloss bomb' de Fenty Beauty, la marca de Rihanna. A banda d’il·luminar també nodreix perquè du mantega de carité.
Frescor
Un alè fresc és èticament indispensable per besar. Una forma deliciosa de tenir un bon alè és provar una gominola de menta de Valda. No porten sucre i, a més, suavitzen la gola.
Sedositat
Les distàncies curtes no deixen lloc a dubtes. Si la barba no està cuidada pot ser letal. Punxa, rasca i, a sota, potser amaga una pell que no està ben cuidada. Per això hi ha olis com el de Golden Beards, que suavitzen el pèl i hidraten la pell. Està fet al 100% d’olis naturals.
Passió
Una dosi de color als llavis pot ser el principi d’un petó memorable. Potser una bona opció sigui un vermell tan equilibrat com l’Slim Radical Nº301 Nude Pulsion de Saint-Laurent.
Cuidats
Aquesta mascareta de biocel·lulosa de Sephora hidrata, alleuja la sequedat i allisa els llavis en només 5 minuts. És un remei genial si l’hivern t’ha passat factura als llavis però la primavera t’ha portat una cita imprevista.
stats