Seduccions Ocasionals
Diumenge 03/12/2022

Arriba l’hivern als nostres peus (però no la grisor)

L'arribada del fred obliga a fer un canvi dràstic de calçat, però no a perdre la llum ni el glamur

3 min
Uns mocasins estampats de Pretty Ballerinas

BarcelonaEl canvi d’estació té un alt impacte en el nostre armari. Però no només per les peces de vestir de més envergadura que ens toca prioritzar, sinó també pel nostre calçat, que ha de ser més tancat per protegir-nos millor de l’exterior. A pesar d’aquestes obligacions que implica el fred, la moda no queda a banda i la nova temporada ve plena de dissenys estèticament molt interessants. Colors vius, contrastos de textures o clàssics revisitats són algunes de les propostes més interessants.

Uns talons de saló de Jimmy Choo amb efecte purpurina

Estel·lars

El cèlebre dissenyador Jimmy Choo ha fet de la seva marca homònima un referent internacional que estableix la pauta de moltes altres firmes. Per a les cites més elegants d’aquest hivern proposa els salons Romy 85, embolcallats amb tela de purpurina, folrats de pell i amb un taló color champagne.

Unes botes de 'trekking' urbanes de la firma Desigual

Divertides

La marca barcelonina Desigual proposa en el seu extens catàleg aquestes llampants botes de trekking repensades per fer vida urbana. Amb la sola de goma reciclada de color negre, el seu atractiu més potent és el revestiment taronja xarolat i la part superior de borrec negre.

Unes botes d'equitació de la firma Hush Puppies

Clàssiques

Les botes d’equitació més genuïnes es converteixen en material per trepitjar l’asfalt gràcies a la firma nord-americana Hush Puppies. Són planes, de pell i amb una sola d’alta intensitat que les fa molt més còmodes.

Les Twins de Camper porten un serrell per tapar els cordons que és extraïble

Lluminoses

Per aportar llum a l’hivern, la firma mallorquina Camper és una gran aliada. Les seves icòniques Twins amb aquest color blau cel poden ser una idea meravellosa per alegrar qualsevol outfit. Els serrells són extraïbles i les soles són extralleugeres i de material reciclat.

Unes botes d'aigua de Carolina Herrera

Imprescindibles

Carolina Herrera ha agafat les imprescindibles botes d’aigua de cada hivern per portar-les a un entorn creatiu i molt més glamurós. Amb el seu icònic monogram i el ribetejat en vermell, els botins d’aigua Caracas ens faran desitjar que plogui per anar així de còmodes.

Unes sandàlies amb la punta daurada de Sandro

Nocturnes

La firma parisenca Sandro sempre porta els clàssics un pas enllà, però sense excedir-se i conservant el seu status de clàssics. Aquestes sandàlies de cuir són ideals per vestir-les amb unes mitges gruixudes i convertir-les així en una peça que millora qualsevol look nocturn.

Un model de taló baix de Deichmann en color groc

Essencials

Amb un taló ample i d’una altura mitjana, aquestes sabates d’ant en color groc es poden convertir en unes grans aliades aquest hivern. La firma alemanya Deichmann les té disponibles en altres colors vius per ajudar-nos a posar llum a la nostra temporada més grisa.

Uns mocassins estampats de Pretty Ballerinas

Luxoses

La firma menorquina Pretty Ballerinas aporta un toc de màxima distinció a un calçat tan còmode com els mocassins. En aquest model opten per una cobertura de seda estampada i per un doble llaç verd d’ant fet a mà.

stats