Seduccions Ocasionals
Diumenge 25/12/2022

La nit més brillant de l'any

Per Cap d'Any s'ha d'aprofitar l'oportunitat per escollir les peces que més criden l'atenció. És la nit en què tot s'hi val!

3 min
Vestit infantil de to coure de Mango

BarcelonaDurant l'any ens vestim de moltes maneres diferents, però ben poques estan inspirades només pel goig de viure i de divertir-nos. Per treballar ens vestim còmodes, anem a la natura amb roba que ens protegeix del fred i, quan arriba l'estiu, prioritzem no suar i deixem l'exuberància per a un altre dia que al final mai arriba. ¿Quan tenim l'oportunitat de vestir-nos només per brillar i al marge de cap altre requisit? Doncs per Cap d'Any! És una nit en què tot està permès i tothom ho dona tot. Ningú s'està de res i és quan vestir-nos per brillar és més oportú que mai. Cal canviar d'any trepitjant fort i enlluernant! Amb aquestes propostes, l'èxit està assegurat.

Un collar de bijuteria de Carolina Herrera

Absolutament nocturn i de mides èpiques, aquest collar de Carolina Herrera és una peça ideal per canviar d'any. Serveix per reaprofitar qualsevol vestit negre de qualsevol altra festa i que sembli del tot nou. És fet a Itàlia amb llautó i plexiglàs.

Un 'sleep dress' de Lefties en color blau nit

Els sleep dress han tornat amb força des que Victoria Beckham se'n va posar un per casar el seu fill gran. Aquest de Lefties en color blau nit és original i alhora sobri a pesar que és setinat. Sota un abric ben pelut resultarà explosiu. A més, es pot reaprofitar per a festes de dia. Amb uns talons elevats o amb unes sabates joia planes serà un èxit assegurat.

Vestit masculí daurat d'Opposuits

Brillar la nit de Cap d'Any no és patrimoni exclusivament femení. Ho saben bé a la firma Opposuits, disponible a través de Zalando i amb preus bastant assequibles. Fet 100% amb polièster, és practicament indestructible. Pel seu potent color daurat es pot combinar amb sabates, cinturó i corbata negres perfectament.

Sabates de vestir xarolades de Deichmann

Una sabata negra de vestir xarolada és un fons d'armari per a un home que puntualment porta vestits de nit. Per apartar-se lleugerament del vestit en blanc i negre, una sabata òxford com aquesta és una gran solució. Són per brillar, però controladament.

Botes platejades Carly, de la web Asos

Per fixar tota l'atenció a les cames, no hi ha res millor que aquestes botes de taló d'Asos Design. El seu nom es Carly i porten lluentons de dalt a baix. A més, perquè per presumir no sempre s'ha de patir, porten una cremallera que facilita molt treure-se-les quan s'arriba ben tard a casa!

La bossa Helena, de Nunoo Bags

La firma danesa Nunoo Bags té en el model Helena un dels seus grans reclams de marca. Per a una vetllada nocturna, posar-se aquesta bossa de només 18 centímetres creuada amb la cadena platejada igual que el seu color resulta idoni. Per no caure en l'ortodòxia es pot portar també diàriament a l'hivern, quan tanta falta ens fa un punt de llum als nostres outfits.

Un rellotge que imita l'or rosa de Michael Kors

Brillar no només és qüestió de plata i d'or. Hi ha molts colors per enlluernar. Ho saben bé a Michael Kors, on proposen aquest rellotge d'acer que imita l'or rosa que, recobert d'incrustacions semblants a zircònies, focalitzarà totes les mirades. Sobretot per qui hagi escollit anar de negre. Si el perdem durant la nit de festa, el trobarem segur.

Vestit infantil amb lluentons de to rosat de Mango

Brillar amb llum pròpia no és només patrimoni adult. Els nens, que molts cops també van a festes dels grans per Cap d'Any encara que s'hi queden adormits, també tenen dret a vestir-se ad hoc per a l'ocasió. A Mango han fet aquesta proposta de manera molt assertiva, perquè el disseny final resulta tota una joia infantil.

stats