Seduccions Ocasionals
Diumenge 15/01/2023

Senyors, facin el favor de portar bolso!

Posar les coses a la bossa de mà de la companya és una practica caducada que gràcies als suggerents nous dissenys de les marques podem oblidar immediatament

3 min
La bandolera triangular de Prada s'ha convertit en una bossa emblemàtca de la firma italiana

BarcelonaFer-li guardar –i arrossegar...– les pertinences personals a la dona perquè ella porta bolso és una pràctica rància que hauria de provocar vergonya a qui se la planteja. Si ella pot dur bolso, vostè també. Per no haver d'anar molestant les dones amb coses que no són seves, les marques cada cop tenen més bosses a les seccions masculines. Dissenys útils però també bonics. Perquè si un senyor fa el pas de portar bolso, no cal que vagi amb aquells depressius bolsos rectangulars tan vistos o amb ronyonera. Hi ha nova vida. I color!

Una bandolera groga de Bershka.

De preu accessible i mida ajustada, aquesta bandolera de Bershka resulta fresca i juvenil sense caure en l'estridència. Una tira per penjar-se-la més ampla del normal li dona un subtil toc diferencial i un acabat de més qualitat perquè no és de lona, com sol passar en moltes ocasions.

Una bandolera verda de Prada.

Si l'home té més pressupost i una mica més d'atreviment, no es penedirà mai d'haver-se comprat aquesta peça icònica de Prada. Aquesta bandolera verda de forma triangular està feta amb pell Saffiano, emblemàtica de la firma italiana.

Bolso de la firma nord-americana Coach.

Per a homes que portin poques coses i que vulguin ser discrets però no avorrits, Coach proposa el seu Charter North/South, que combina els tons blaus amb equilibri. Feta amb pell de vedell, resulta pràctica la seva part rodona extraïble, on s'hi poden guardar tant les claus com els auriculars.

Una bossa d'estil 'messenger' de Michael Kors en col·laboració amb Ellesse.

Per un cop Michael Kors ha deixat d'assemblar-se a la firma per explorar nous terrenys de la mà de la marca esportiva Ellesse. Els tons de la segona i la factura de la primera resulten en una creació casual, útil per a contextos molt variats.

Una petita bossa de mà de Henten.

No sempre cal dur la bossa penjant. També es pot portar a la mà, amb una cinta al voltant del canell. Aquesta és la proposta dels barcelonins Henten amb la seva pochette groga i somrient, que cap dins d'altres bosses i de maletes si es viatja.

The Bucket, de Marc Jacobs.

Si algú vol canviar de formes abans que ser original amb les tonalitats, té l'opció de fer-ho de la mà de The Bucket, un dels dissenys de Marc Jacobs, conegut per les seves creacions senzilles però contundents. Un clàssic etern. I encara més en marró.

Una bossa d'estil 'tote' de Zadig et Voltaire.

Els homes també han de portar bosses grosses, ja que no només cal que puguin dur les seves pròpies coses sinó també les que eventualment els puguin donar els fills. Per a aquest propòsit són genials les bosses d'estil tote com les que han dissenyat a Zadig et Voltaire de la mà del col·lectiu Band of Sisters.

Una 'shopper bag' de Zara.

Per trencar el gel de portar una bossa grossa per primer cop, els homes poden optar per la sobrietat d'una shopper bag negra com aquesta de boví de Zara. Té cordons per tancar-la i butxaques amb cremallera per no perdre res. Un bolso per a dummies.

stats