Ara Tu23/06/2013

Home Chef de Sosa, per divertir-nos cuinant

Ada Parellada

Cada dia es cuina menys, però en canvi la cuina cada dia interessa més: els xefs són l' star system , no paren de néixer blogs de cuina, els programes de televisió gastronòmics tenen gran audiència i cada dia es publiquen llibres de receptes.

La paradoxa té una explicació: la cuina ha deixat de ser necessària per a l'alimentació quotidiana; la indústria alimentària ens facilita tot el que ens cal per sobreviure dignament, fins i tot, saludablement sense encendre un fogó: gaspatxo en tetrabric, truites de patates a punt per menjar, pizzes a les quals només els falta un toc de forn i tota mena de productes congelats que, escalfats, podem presentar a taula.

Cargando
No hay anuncios

Quan se'ns allibera de la necessitat, l'oci fa acte de presència. Cuinem quan ens ve de gust i perquè ens agrada. Hi ha qui menjoteja entre setmana i el cap de setmana, fins i tot, s'elabora el pa. Per als que de la cuina n'han fet una afició, ha nascut Home Chef de Sosa, una col·lecció d'ingredients utilitzats pels cuiners punters de casa nostra, però en format domèstic i, el més important, que es poden trobar en botigues de carrer.

L'inquiet Quico Sosa, l'ànima de l'empresa familiar, cerca obsessivament nous ingredients, crosses que ajuden a aconseguir textures inimaginables, sabors estratosfèrics i sensacions increïbles, imprescindibles per a l'elaboració dels plats espectaculars dels grans xefs. Ara arriben les vacances d'estiu, un moment ideal perquè els més agosarats en les arts culinàries deixeu anar la imaginació i us endinseu en la pràctica d' aquests productes. Deixareu bocabadats els comensals. Com ho heu fet?, preguntaran els amics. És la pols màgica, els contestareu. I no els haureu enganyat ni un polsim.