Ara Tu17/02/2013
Mesures d'estalvi energètic a la cuina
- Planifiqueu els menús amb antelació.
- Descongeleu amb prou temps dins de la nevera, així l'aparell aprofita aquest fred residual i el motor ha de treballar menys.
Cargando
No hay anuncios
- L'aigua bull més ràpidament si hi ha sal, per això cal salar l'aigua des d'un bon principi.
- Qualsevol guisat bull abans si està tapat.
Cargando
No hay anuncios
- Si voleu fer pasta, afegiu-la quan comenci a bullir l'aigua, poseu-hi un raig d'oli, remeneu, tapeu l'olla i apagueu el foc. La pasta trigarà una mica més a fer-se, però us quedarà cuita igualment amb un mínim ús d'energia.
- Quan un aliment comenci a bullir, abaixeu el foc. El menjar es cou igualment, encara que sigui a foc baix, i d'aquesta manera estalvieu força energia i eviteu el risc que se us enganxi o es cremi el guisat.