Recepta de Carles Gaig (64 anys, 1 estrella Michelin)
..........................
Ingredients
Cargando
No hay anuncios
Per a les mandonguilles
2 kg de carn magra
Cargando
No hay anuncios
2 kg de coll de vedella
1,5 kg de papada de porc
Cargando
No hay anuncios
4 ous i 100 g de molla de pa remullada amb llet; julivert; sal.
Per al sofregit
Cargando
No hay anuncios
3 cebes, 3 sípies, 10 tomàquets, caldo de peix i oli.
Elaboració
Cargando
No hay anuncios
Feu les pilotes, enfarineu-les i fregiu-les una mica a foc fort.
Talleu la ceba a la brunoise , la sípia a la juliana i el tomàquet a daus sense llavors.
Cargando
No hay anuncios
Sofregiu la sípia, afegiu-hi la ceba i després el tomàquet.
Bulliu la sípia amb el caldo fins que estigui flonja.
Cargando
No hay anuncios
Afegiu-hi les mandonguilles amb més caldo durant 10 minuts.
Rectifiqueu-ho de sal.