Ara Tu26/01/2014

Test de pizza amb bolets

Ingredients

  • 500 g de farina
  • 300 ml d'aigua
Cargando
No hay anuncios
  • Una mica de sal
  • 25 g de llevat fresc
Cargando
No hay anuncios
  • 400 g de xampinyons o barreja de bolets
  • 300 g de mozzarella
Cargando
No hay anuncios
  • 200 g de bacó fumat
  • Una ceba
Cargando
No hay anuncios
  • Oli d'oliva
  • Orenga
Cargando
No hay anuncios
  • Sal
  • Ou per pintar
Cargando
No hay anuncios

Preparació

En una paella, amb un fil d'oli, hi sofregim la ceba picada, juntament amb el bacó fumat. Després hi posem els xampinyons tallats i ho coem a foc mitjà fins que perdin l'aigua. Ho salpebrem i, quan sigui una mica fred, hi barregem la mozzarella i l'orenga.

Cargando
No hay anuncios

Dissolem el llevat en l'aigua i aboquem l'aigua al volcà de farina i sal. Pastem bé amb les mans fins que aconseguim una massa fina i llisa. Greixem uns testos nous i hi disposem una part de la massa. La farcim amb els xampinyons cuits, el bacó i la mozzarella. Ho deixem fermentar una hora, en un lloc que no hi hagi corrents d'aire, ho pintem amb ou batut i ho coem al forn, a 200 ºC, durant 40 minuts.