Ara Tu26/01/2014
Test de pizza amb bolets
Ingredients
- 500 g de farina
- 300 ml d'aigua
Cargando
No hay anuncios
- Una mica de sal
- 25 g de llevat fresc
Cargando
No hay anuncios
- 400 g de xampinyons o barreja de bolets
- 300 g de mozzarella
Cargando
No hay anuncios
- 200 g de bacó fumat
- Una ceba
Cargando
No hay anuncios
- Oli d'oliva
- Orenga
Cargando
No hay anuncios
- Sal
- Ou per pintar
Cargando
No hay anuncios
Preparació
En una paella, amb un fil d'oli, hi sofregim la ceba picada, juntament amb el bacó fumat. Després hi posem els xampinyons tallats i ho coem a foc mitjà fins que perdin l'aigua. Ho salpebrem i, quan sigui una mica fred, hi barregem la mozzarella i l'orenga.
Cargando
No hay anuncios
Dissolem el llevat en l'aigua i aboquem l'aigua al volcà de farina i sal. Pastem bé amb les mans fins que aconseguim una massa fina i llisa. Greixem uns testos nous i hi disposem una part de la massa. La farcim amb els xampinyons cuits, el bacó i la mozzarella. Ho deixem fermentar una hora, en un lloc que no hi hagi corrents d'aire, ho pintem amb ou batut i ho coem al forn, a 200 ºC, durant 40 minuts.