Regals de Nadal
Diumenge 19/12/2022

21 regals amb personalitat per fer aquest Nadal (i que no cauran en l'oblit!)

Regalar coses discretes pensant que seran més útils és un error perquè després els receptors no saben ni qui els ho ha regalat. Cal optar per regals amb cor i carisma

7 min
Hunkemöller ha dissenyat aquesta col·lecció de pijames tan atrevits i elegants

BarcelonaCaure en regals bàsics i gens especials és molt habitual. Normalment, es fa per por d'equivocar-se, perquè es creu que si els presents són discrets agradaran més. Però, en realitat, regalar coses insulses pot acabar sent una equivocació perquè, qui els rebi, potser no recordarà ni d'on els va treure perquè són emocionalment invisibles. Per tot això, hem fet una selecció de tota mena de productes pensats perquè els nostres regals d'enguany siguin memorables. Esperem que per a bé...

Acqua di Parma proposa aromatitzar la casa amb olor de 'panettone'

Les olors magistrals de la firma italiana Acqua di Parma tenen una nova imatge gràcies a l'edició especial d'aquest Nadal, que imita el marbrejat florentí. A més, innova molt amb les olors, totes irresistibles: el típic panettone milanès, una deliciosa barreja de pi i de cedre i una altra barreja de fusta i encens que expliquen que fa olor de llar de foc. Ens recordaran amb molta il·lusió cada cop que l'encenguin.

Un gerro de la firma Sklum

Regalar flors és una gran idea, però són efímeres. Si volem que el regal perduri en el temps, és millor regalar el gerro. Aquest amb forma de lletra S de la sempre accessible firma Sklum resulta trencador i memorable.

Un lot de coixins de Leroy Merlin que no passaran desapercebuts

Si regales coixins, saps que es recordaran positivament de tu cada cop que facin la migdiada. Si, a més, són vellutats al tacte i llampants a la vista com aquests de Leroy Merlin, l'aposta només pot ser guanyadora.

Un dels cofres nadalencs de la firma britànica Penhaligon's

Poques vegades una fragància masculina inclou notes d'aranja, de rosa, de gessamí i d'espècies. És per tot això que la fragància Halfeti de Penhaligon's no deixarà indiferents els receptors. Una mescla així només és recomanable si la signa una casa tan veterana com aquesta, fundada el 1870 i proveïdora dels Windsor. Per Nadal, a sobre, arriba amb cofre especial i sabó de regal!

El cofre Maystar Synergy, per aconseguir un efecte lífting

Regalar un bon cosmètic és una idea estupenda. I si a sobre va acompanyat d'una bola de cautxú per fer exercicis facials i d'un llibret amb explicacions, la jugada ja és mestra. El sèrum reparador i d'efecte lífting és de la marca catalana Maystar, reconeguda pels seus luxosos productes cosmètics.

El cofre nadalenc de La Quintessence, de Valmont

Cosmètica que té data d'inici i d'acabament, una originalitat que resulta engrescadora per veure'n els efectes. És la darrera creació de la firma suïssa Valmont, que amb La Quintessence proposa un tractament de quatre setmanes. Quan ens veiem fent bona cara, recordem gràcies a qui es deu!

Els productes per al tractament Golden Skin dels centres Maria Padilla

Poques ocasions trobarem en el nostre dia a dia perquè ens facin un tractament que inclou or i caviar. Per això, recordarem amb tanta estima qui ens regali una visita a algun dels centres Maria Padilla, on amb els productes Golden Skin fan uns tractaments orientats a tornar la densitat i la lluminositat a la pell, dues qualitats que es debiliten amb l'edat. És un dels pocs tractaments que combina aquests dos ingredients tan cars i, a més, s'aplica mitjançant massatges basats en el shiatsu.

Portada de 'Les calces al sol', de Regina Rodríguez Sirvent

Cuidar-nos de les arrugues està bé, però cuidar la ment amb una bona lectura és encara millor. Ho podem fer amb la primera novel·la de Regina Rodríguez Sirvent, que no deixa indiferents els lectors, que asseguren que riuen molt amb la lectura. Parla de les aventures i desventures vitals d'una au pair accidentada que fa cap a Atlanta sense saber gairebé ni com.

The Mexican, un llibre de cuina vegetariana de Phaidon

Si el regal que fem ha de cabre en el format llibre, The Mexican és una opció guanyadora. Sense perdre ni gota l'estètica, el llibre de Phaidon parla íntegrament de cuina vegetariana d'inspiració mexicana. Esmorzars, dinars i sopars fets de llegums, fruita, verdura, espècies, llavors i, fins i tot, flors és el que podreu exigir com a contrapartida a la persona a qui li regaleu.

'Plantas inmortales' és un llibre de Cinco Tintas per a jardiners inexperts

L'editorial Cinco Tintas s'ha recordat de les pobres ànimes que sempre acaben aniquilant tota la vida vegetal de casa seva. En un llibre explica quines espècies sobreviuen a tot i com ho hem de fer per ajudar-les una mica. A qui li regalem, li farem un favor, encara que no ho vulgui reconèixer.

El llibre 'La Catalunya dels artistes'

Els periodistes Aure Farran i Jordi Bes recorren en el llibre 'La Catalunya dels artistes' (Viena Edicions) 20 paisatges que van inspirar 20 artistes cèlebres que van viure a Catalunya. Hi trobareu des dels records d’Agramunt que van inspirar Guinovart, fins a les façanes de l’Eixample barceloní que van marcar l’obra de la pintora Núria Llimona; passant pel Mont-roig del Camp que va enamorar Miró; la llum especial de Tossa de Mar que tan bé va retratar Benet o els colors de Cotlliure que van meravellar Matisse. El recorregut també és una finestra oberta per endinsar-se en vessants poc coneguts de la vida dels protagonistes del llibre i una crida a fer nous passos que permetin posar a l’abast de tothom el gaudi d’obres d’art que sovint encara estan en magatzems o en col·leccions privades.

Una bossa de pell multicolor de la firma mallorquina Camper

Regalar bolsos marrons o negres no cal, perquè la gent ja en té. És molt millor córrer el risc d'encertar-la amb una bossa de colors vius i de bona qualitat signada per Camper, que té una estètica tan particular que mai passa de moda. Feta 100% amb pell, disposa de dos imants en el seu original tancament superior.

La bossa Pacoio de Paco Rabanne és un clàssic contemporani

El francès Julien Dossena s'ha mostrat convençut des del primer moment a Paco Rabanne que l'obra del fundador tenia molt de futur i molt de present. Per això les bosses metàl·liques inspirades en les creacions del basc han cobrat nova vida. Aquesta, anomenada Mini Pacoïo Caba, és un regal per ara i per sempre.

Una bossa d'Eastpak feta en col·laboració amb Maison Kitsuné

Regalar coses útils com una motxilla és un encert absolut sempre. Però no cal caure en basiqueries. Per evitar-ho, es pot optar per regalar aquesta motxilla, que combina la cèlebre indestructibilitat d'Eastpak amb el misteri i la distinció de la firma francojaponesa Maison Kitsuné. Mai un estampat militar havia tingut tanta elegància.

La col·lecció d'anells Serp, de Pia Barcelona

Regalar joies és evidentment una aposta guanyadora. Però si aquestes joies tenen alguna cosa diferent respecte de les que hem vist tota la vida, segur que aconseguirem que el nostre regal sigui memorable. A la firma Pia Barcelona, de personalitat en tenen per donar i vendre. Ho acrediten, per exemple, aquests anells en forma de serp.

Dr. Martens ha col·laborat amb Rick Owens per crear aquest model

Les edicions per a col·leccionistes són regals únics que potser no es tornaran a produir i que convertiran en un privilegiat qui les tingui. Això pot passar perfectament amb aquestes Dr. Martens que ha modificat el sempre transgressor dissenyador Rick Owens. Doblement icòniques. Volaran.

Col·lecció de pijames de Hunkemoller

Regalar coses còmodes per estar per casa no ha de voler dir mai regalar coses tristes i avorrides. La firma neerlandesa Hunkemöller se suma a la causa amb la col·lecció de pijames que ha dissenyat, divertits i elegants alhora. Quina sort que té la gent a qui li regalen un pijama i de dins de la caixa en surt un d'aquests!

Un barret i una armilla de Bobo Choses que enamoren

La firma mataronina Bobo Choses és una delícia. Perquè ho fan aquí, perquè ho fan amb gust i perquè ho fan amb molt estil propi. No obstant això, la millor cosa d'aquest conjunt és que el fan en talles infantils i adultes. És a dir, es pot fer el mateix regal a tota la família. Hi ha res de més original?

Bufanda XL de moher de la firma donostiarra Indi&Cold

La marca de Sant Sebastià Indi&Cold sempre s'arrisca, però des d'una certa sobrietat. Aquesta bufanda gegant feta de calidíssim moher turc n'és un exemple. De colors neutres, destaca pel volum i també per l'elegància. Per fi regalar una bufanda és una bona idea!

El darrer invent de Polaroid, una impressora per al mòbil amb els seus clàssics rodets

Un artefacte útil és una gran manera de fer feliç la persona que rep el nostre regal. Aquest aparell, anomenat Polaroid Lab, converteix les fotos del teu mòbil en fotos impreses posant-les directament a sobre del visor superior. Química cinematogràfica 100%.

Un plat de la botiga en línia La Última Croqueta

Si t'agrada l'art en majúscules, però també la versió més trash de la realitat, al compte d'Instagram La Última Croqueta t'hi sentiràs molt a gust. La gallega Lara Seara uneix aquests dos mons des de Sevilla en plats, gots, samarretes i tote bags. Sobre aquests suports tan mainstream, plasma folklòriques dins de quadres de Renoir, La Veneno sobre les platges de Sorolla i les veïnes de València al costat de les meninas de Velázquez. Ningú s'espera un regal així... Inoblidable!

stats