Seduccions ocasionals
Diumenge 14/01/2022

Bolsos per passar tot el dia

2 min

BarcelonaEls començaments d’any solen anar acompanyats de nous projectes que impliquen jornades maratonianes. Per això són una bona opció els bolsos XL, on hi cap tot el necessari per sortir de casa al matí i no torna-hi fins a la nit. El portàtil, els tàpers o el que compris al súper tornant a casa cap en aquestes bosses, que són com una segona llar.

Còmoda

Feta de poliamida reciclada, aquesta bossa de Weekday és molt resistent. La nansa regulable i la cremallera superior permeten penjar-se-la de totes les maneres.

Divertit

Longchamp és una marca clàssica, però això no significa avorrida. Els seus Le Pliage són grossos, resistents i aptes per a tot tipus de contextos.

Infal·lible

Minimalista, negre, bàsic, amb una obertura gran per posar-hi de tot. còmodament. El +J d’Uniqlo és tan diplomàtic que serveix per a qualsevol ocasió.

Atemporal

Aquest maletí de Fossil és un clàssic que et pot durar dècades. Fet de pell, per dintre és de polièster. La butxaca del portàtil està encoixinada.

Ètica

Aquesta bossa de 50 cm d’alt està feta 100% de feltre reciclat. És un disseny de la firma Delora, que fabrica a Espanya, i es pot comprar a la web Groau.com.

Suau

Aquest shopper de pèl sintètic de H&M et pot servir per posar-hi tot el que t’imaginis i no perdre-ho perquè es tanca amb un imant. A més, té un tacte antiestrès.

Versàtil

El Chiara Lizard, de la firma danesa Núnoo, està fet d’una pell treballada que resulta molt sofisticada i que converteix la peça en apta també per a la nit.

Informal

No només la businesspeople necessita bosses grosses. Aquesta icona de Vans, la Tell All, està feta de lona de cotó 100% i decorada amb els típics quadrats blancs i negres de la firma.

Retro

De pell amb acabat natural i trenada seguint l’estil italià, aquest cabàs de Hoss Intropia és també una bossa per a cada dia. La bossa de cotó interior és desmuntable.
stats