Diumenge 20/02/2021

Què és la matèria fosca? Per què s'expandeix l'Univers?

L’ARA te n’ofereix les respostes amb dos llibres de Joan Antoni Català Amigó

ARA
2 min

Com va néixer l’Univers? Quina dimensió té? Quin serà el seu final? Hi pot haver algú més, allà fora? Des d’avui i fins al 15 de març l’ARA ofereix les respostes a totes aquestes preguntes amb 100 qüestions sobre l’Univers i 100 històries de l’aventura espacial (Cossetània), dues publicacions del químic quàntic i màster en astronomia i astrofísica Joan Antoni Català Amigó. 

'100 qüestions sobre l'univers'

A 100 qüestions sobre l’Univers, Català Amigó posa a l’abast de tothom les meravelles i sorpreses que amaga l’Univers, amb un llenguatge planer i popular. Un viatge còsmic a través d’objectes tan espectaculars com les estrelles de neutrons i els forats negres. Un manual imprescindible per als amants de la ciència per entendre com viu, i com mor, una estrella; com es formen els planetes, i què els converteix en habitables. 

'100 històries de l'aventura espacial'

A 100 històries de l’aventura espacial, hi trobem la història de la humanitat des que va somiar en anar a la Lluna fins que hi va arribar, i les missions que en aquests moments estem enviant als confins del Sistema Solar. Un llibre, però, que no és estrictament històric, sinó un recull d’anècdotes impactants, relats personals, tragèdies o accidents que van succeir i que no arriben al gran públic. 

Joan Anton Català va néixer a Tarragona i la llum de les estrelles el va fascinar de ben petit. Llicenciat en ciències químiques per la Universitat de Barcelona, té un màster en astronomia i astrofísica. Mogut per la necessitat de compartir amb altres les meravelles del Cosmos, és conferenciant assidu, col·laborador habitual dels mitjans de comunicació i autor de diversos llibres de divulgació científica.

Els dos llibres estaran disponibles fins al 15 de març al següent enllaç: Fes la teva comanda.

100 qüestions sobre l’univers es ven per 14,70 euros i 100 històries de l’aventura espacial per 16,70. Els subscriptors tenen un 5% de descompte.

stats