Ara Tu30/09/2012
Bacallà gratinat amb allioli
Ingredients
(Per a una ració)
300 g de bacallà al punt de sal
Cargando
No hay anuncios
1 tomàquet madur fort
100 g de fulles d'espinacs fresques
Cargando
No hay anuncios
3 prunes
15 pinyons
Cargando
No hay anuncios
allioli suau al gust
oli d'oliva per fregir
Cargando
No hay anuncios
farina
Elaboració
Cargando
No hay anuncios
Escaldeu el tomàquet 30 segons, peleu-lo i traieu-ne les llavors per després tallar-lo en pètals.
Saltegeu-lo en una paella amb una mica d'oli juntament amb les prunes i els pinyons. Saltegeu els espinacs a part amb una mica d'oli i poseu-los a escórrer.
Cargando
No hay anuncios
Escalfeu l'oli, a uns 160 graus. Enfarineu el bacallà i fregiu-lo.
En una safata adequada per al forn, col·loqueu-hi els espinacs amb el tomàquet i la fruita seca i a sobre el bacallà i l'allioli.
Cargando
No hay anuncios
Gratineu-ho al forn prèviament escalfat.
www.freixatradicio.com