Ara Tu30/09/2012

Bacallà gratinat amb allioli

Ingredients

(Per a una ració)

300 g de bacallà al punt de sal

Cargando
No hay anuncios

1 tomàquet madur fort

100 g de fulles d'espinacs fresques

Cargando
No hay anuncios

3 prunes

15 pinyons

Cargando
No hay anuncios

allioli suau al gust

oli d'oliva per fregir

Cargando
No hay anuncios

farina

Elaboració

Cargando
No hay anuncios

Escaldeu el tomàquet 30 segons, peleu-lo i traieu-ne les llavors per després tallar-lo en pètals.

Saltegeu-lo en una paella amb una mica d'oli juntament amb les prunes i els pinyons. Saltegeu els espinacs a part amb una mica d'oli i poseu-los a escórrer.

Cargando
No hay anuncios

Escalfeu l'oli, a uns 160 graus. Enfarineu el bacallà i fregiu-lo.

En una safata adequada per al forn, col·loqueu-hi els espinacs amb el tomàquet i la fruita seca i a sobre el bacallà i l'allioli.

Cargando
No hay anuncios

Gratineu-ho al forn prèviament escalfat.

www.freixatradicio.com