Seduccions ocasionals
Diumenge 22/03/2022

Tota l’aigua de casa nostra

3 min
Aquest dipòsit de rec de terracota de 350 ml de la web Purplant.es està fet a Espanya per artesans. Si es fa servir  en testos d’interior, permet estalviar fins a un 50%  d’aigua i espaiar el rec  fins a deu dies. Porta  una tapa per evitar l’evaporació.

Els nostres cossos són aigua en un 70%, el planeta Terra està cobert en un 70% pels mars i oceans, la vida al nostre planeta va començar a l’aigua... Totes aquestes afirmacions són certes i les hem sentit molts cops, però no han estat prou potents perquè donem a l’aigua la importància que té. Per això, amb motiu del recent Dia Mundial de l’Aigua, ens hem proposat convertir l’aigua en una qüestió a la qual prestar molta més atenció en el nostre dia a dia, donar-li tot el valor que té, gaudir-la especialment i protegir-la de nosaltres mateixos. Hi ha molts productes quotidians que ens permetran fer-ne un consum més responsable i també molt més saludable.

A glops

Els gots de vidre perden la brillantor de seguida, es ratllen i s’hi fan taques de calç. Els de colors, a més, perden molt de pressa el to viu. Per això, aquests gots de porcellana de Sklum són millors que els de vidre. Aptes per al rentavaixelles i per al microones.

Localitzada

Aquest test de terracota et permet regar les plantes de forma molt mesurada i retirar fàcilment l’excedent si n’hi has posat massa. A banda de tot això, és bonic i no deixa l’aigua amb restes de terra  vistes com passa amb els platets. El venen a la web Nordicnest.es

Freda

Qui li agrada l’aigua freda sap que la nevera i depèn de quins recipients li deixen gustos no desitjats. Per solucionar aquest inconvenient, la millor opció és fer servir una gerra de vidre amb tap. Per gaudir d’un bon glop d’aigua fresca. Aquesta gerra de Zara Home té el tap de suro

Estalviada

A casa hi ha molta aigua que no es veu: la que s’ha utilitzat per a la producció de molts elements. El tèxtil de la llar n’és un gran exemple. Aquests llençols d’El Corte Inglés estan fets de cotó orgànic, que necessita molt menys rec que el convencional.

Neta

El renovat sistema de filtratge directe de l’aixeta On Tap de Brita permet netejar fins a 600 litres d’aigua. Redueix  la presència de clor, metalls com el plom, alguns microplàstics, pesticides i herbicides, hormones i medicaments. A més, la pantalla indica quan cal canviar el filtre.

Cuidada

L’empresa Home-Healthy-Home ven aquest detergent líquid fet d’oli essencial d’espígol que  és biodegradable i no porta conservants ni colorants químics; per això pràcticament no contamina gens l’aigua. A més,  no porta perfum sintètic i és hipoal·lergènic.

Decorativa

Normalment, la gent compra ruixadores poc boniques que s’acaben fent servir poc de tant com s’han d’amagar. Per tot això, una opció interessant és tenir-ne una com aquesta de Smallable.com, amb un disseny bonic i feta de materials reciclats.
stats