Estimat desconegut, t’informo que soc una dona

2 min
'Visca la vida'.

Estimat desconegut, t’anomeno així perquè hem parlat a través d’una aplicació o per algun servei de missatgeria, però no ens hem vist en persona. Mentre això no passi per a mi aquesta connexió no és real del tot. Segur que a tu també t’ha passat que a l’hora de quedar hi ha gent que s’esfuma, que ho allarga fins a no fer-ho mai realitat. Per això, mentre no seiem cara a cara tot plegat és una barreja de projecció, intenció i vesasabertuquèserààngelamaria. L’experiència m’ha portat fins aquí i sé que és una bona decisió aparcar el que pot ser fins que de la virtualitat passem al mode analògic.

Perquè a l’afegit de la possibilitat de bomba de fum, abduccions sobtades o simplement descobrir amb una senzilla conversa per WhatsApp o telèfon que ets algú a qui no vull arribar a conèixer, pel fet de ser dona em passen coses que a tu no et passen. Com que em demanin xats calents, fotos explícites o altres delícies. Com bé hauràs pogut comprovar al meu perfil no soc algú que defuig la sensualitat, però no fotem, no sé qui coi ets i no soc tan idiota per enviar-te fotos meves en pilotes o per jugar a posar-te calent quan no sé ni si les teves fotos corresponen a qui ets ni si m’interesses ni si únicament estàs fent servir l’aplicació per fer sexting i amb això ja vas servit. No, tampoc penso fer una videotrucada. Insisteixo, no sé qui coi ets i ves a saber si aquesta videotrucada l’acabes gravant. No, a mi no m’ha passat mai res i per això estic contenta d’actuar com actuo, amb alegria, amb valentia i també amb sentit comú.

I quan et demano un número de telèfon abans de quedar i tu t’arronses jo estic a un segon de bloquejar la nostra connexió. Perquè vol dir que no entens què és ser una dona i em fa vergonya aliena explicar a un home adult que les dones quan quedem amb un home per primera vegada sempre enviem el seu contacte a una amiga o amic de confiança. I que expliquem on som. I si tu no comprens els motius i t’ofens i em dius que ets bona persona i jo et dic que segur que sí, però que ara per ara ets un perfecte desconegut, si jo t’ho he d’arribar a dir, l’interès, la curiositat, la libido i tota la resta desapareixen en un microsegon. Has deixat de ser sexi i interessant per passar a ser un home que no entén què és ser una dona a la nostra societat. I de sobte em fas mandra. Com em fa mandra explicar-t’ho. I per això no ho faig i et dic chaochao. Que ja tenim una edat i hi ha explicacions que no cal fer.

No, això no significa que les dones pensem que tots els homes sou iguals i que sou dolents i terribles. Per favor, quina mandra haver d’aclarir-ho, però quina mandra tan mandrosa. Soc una dona que detesta les generalitzacions i mai em sentiràs dir “els homes són” o “les dones som”. Però com a dona en un entorn ara per ara hostil, prenc algunes precaucions i a partir d’aquí em disposo a obrir-me a la possibilitat que la vida em sorprengui i em porti connexions boniques i especials. I ves per on, em funciona.

stats