Seduccions ocasionals
Diumenge 22/01/2022

El ‘Very Peri’ és un color (i un plaer!)

Des de fa 21 anys, Pantone dicta pels volts de desembre quin serà el color de moda de l’any següent. Abans que acabés el 2021 la companyia va anunciar que el very peri seria el color d’aquest 2022 argumentant que “aporta una innovadora perspectiva de la família dels colors blaus”, ja que ajunta “les qualitats dels tons blavosos amb les del vermell violeta”. Sigui quin sigui el motiu, és brillant i potent, el millor antídot contra la nostra pandèmica realitat.

2 min

Fort

Els cabells de colors arriscats fa temps que es veuen. Aquest 2022 podria ser el moment ideal per abandonar el rosa i optar per un very peri intens.

Captivador

La firma barcelonina Etnia ha creat una versió del seu model Mambo nº 5 amb un vidre lleugerament fumat i un acabat cat-eye que us permetrà brillar amb llum pròpia aquest hivern.

Atrevit

Si maquillar-se està de moda i el very peri també, per què no ho ajuntem? Aquesta ombra d’ulls de Sephora us pot resoldre algun look massa discret.

Clàssic

A Paco Rabanne van ser pioners apostant pel very peri. L’Ultraviolet té una fragància oriental tant en la versió femenina com en la masculina.

Sofisticat

La firma PDPaola porta el very peri fins al lloc més exclusiu. Aquest anell de plata banyada amb or porta circonites del color de moda. Una bona manera d’iniciar-se en pedres de tons menys vistos.

Original

A Isolee.com podeu trobar aquesta deliciosa espelma made in England de Molton Brown. Fa olor d’ilang-ilang, ambre i cardamom. Irresistible!

Elegant

Aquest blazer de Zara pot ser un look d’oficina amb pantalons llargs o un look nocturn amb una minifaldilla. En tots dos casos, però, és per triomfar.

Lluminoses

Les meravelloses Hamburg de la línia Originals d’Adidas són encara més suggerents si al seu estil intrínsecament vintage hi afegim aquest color tan vibrant. Fetes de pell girada, estan disponibles en totes les talles. És a dir, que les poden dur tan homes com dones.

Genial

Jacquemus ha convertit els bolsos Le Chiquito de la seva firma en una icona. Són cars però aquest de color very peri el podeu llogar a Borow.com

Curós

Goa Organics té cura del cabell però també del planeta. Per a cabelleres rosses ha llançat Le Blonde, un xampú que porta pigments violacis que neutralitzen reflexos de tons indesitjats.
stats