03/03/2024

Com fer pipí dreta sense mullar-se: el secret de Kate Winslet i Cate Blanchett

3 min
'El secret de Winslet i Blanchett'.

The Graham Norton Show és un programa de la BBC que s’emet els divendres al vespre. És una de les tertúlies més entretingudes i divertides que es poden veure avui a la televisió. Actors, artistes, cantants i gent del món de l’espectacle en general es troben en el seu sofà vermell semicircular i comparteixen anècdotes personals i professionals. La setmana passada, Graham Norton va rebre les actrius Kate Winslet i Cate Blanchett, l’actor Adrian Lester i els cantants Dua Lipa i Justin Timberlake. Tots cinc van coincidir explicant manies i experiències hilarants.

Kate Winslet va recordar la filmació de la pel·lícula Holy Smoke!, dirigida per Jane Campion el 1999. Explicava que s’ho va passar malament havent de rodar una escena en què representava que es feia pipí a sobre mentre caminava despullada enmig del desert. Campion pretenia ensenyar com el pipí queia entre les dues cames de l’actriu. Per això li van instal·lar un petit dipòsit d’aigua al clatell i un tub que baixava seguint el recorregut de la columna vertebral i acabava entremig de les cames. L’escena no va sortir com volia la directora perquè no van tenir en compte la física. L’aigua grogosa del tub relliscava per la cama de l’actriu en comptes de caure en línia recta. “No soc un noi!”, deia Kate Winslet per fer entendre que aquell muntatge tenia unes pretensions que no s’ajustaven a l’anatomia femenina i la realitat de les dones a l’hora de fer pipí dretes. Els seus companys de tertúlia reien i Cate Blanchett va trobar una solució perfecta: “Mireu, cada any no sé mai quins regalets posar dins els mitjons de Nadal. Però ara tinc clar que un gran regal seria posar-hi uns shewees!”. I va ser com si Blanchett hagués pronunciat la paraula màgica. Quan Winslet la va sentir va exclamar: “Oh! El shewee! Quin invent tan brillant! Tant de bo algú m’hagués donat un shewee!”. Winslet, Blanchett i Dua Lipa van celebrar el shewee com un dels més grans invents del segle. L’actor Adrian Lester, amb certa timidesa davant de tanta excitació femenina, es va veure obligat a preguntar què era un shewee perquè no n’havia sentit a parlar mai. I Blanchett, fent servir el llenguatge corporal, li va explicar que era una mena de copa de plàstic que s’encaixa a la vulva. És semblant a un embut. Té un sortidor que desvia el raig del pipí en la direcció frontal que et convingui. D’aquesta manera, les dones poden fer pipí dretes com un home sense mullar-se ni haver d’abaixar-se els pantalons. “L’any passat vaig fer servir el shewee al festival de Glastonbury!”, exclamava Winslet, i es declarava incondicional d’aquest invent.

La sorpresa que aquest objecte desconegut provoqués tant entusiasme i semblés molt quotidià per a aquestes grans actrius va fer inevitable recórrer a Google. I, efectivament, van aparèixer múltiples opcions de compra d’aquest estri perquè les dones facin pipí còmodament sense ajupir-se. A la muntanya, en lavabos públics que fan fàstic o en els terribles lavabos portàtils de grans esdeveniments; és la solució ideal per evitar abaixar-se els pantalons, eixarrancar-se en racons inconvenients, fer esquats incòmodes per no tocar l’anella o mullar-se les cuixes i els pantalons en tasses repugnants. Cada shewee costa al voltant dels sis euros, n’hi ha de moltes coloraines i serveix per a totes les edats. Un cop utilitzat li passes una mica d’aigua i el guardes en una bosseta per la pròxima vegada. De tan simple és sorprenent que no sigui més popular. I, si hi ha algú que arrufa el nas o posa cara de fàstic quan parleu del vostre shewee, només cal que digueu que és el millor consell que us han donat les deesses Kate Winslet i Cate Blanchett: l’art secret de les dones per pixar dretes. Potser l’últim territori de l’exclusivitat masculina pendent de conquerir.  

stats