Seduccions ocasionals
Diumenge 19/12/2021

Regala el que t’agradaria que et regalessin

4 min
Regals del Muji

Quantes bufandes, tasses o espelmes us han regalat que no us agraden? A tots ens ha passat que el tió ens ha enxampat sense marge de maniobra i hem acabat comprant coses que la persona ‘afortunada’ no farà servir mai i li deixaran un trist record de nosaltres. Us proposem una variada selecció de regals de tots els preus que us permetran sorprendre gratament la persona receptora. El millor regal és el que demostra que t’has trencat una mica el cap!

Glamurós

Moltes persones passen l’any amb cosmètica purament funcional. Cal aprofitar les festes per regalar objectes de desig com aquesta barra de llavis amb carcassa luxuriosa de Carolina Herrera. La línia es diu Superstar  i té efecte glitter. Esclar.

Pioner

L’Ajuntament de Barcelona i Terranova han reeditat 'Antifémina', un llibre que el 1977 1977 es va censurar perquè era massa feminista. Fotos de Colita i textos de Maria Aurèlia Capmany. 'What else'?

Inspirador

Annie Leibovitz porta cinc dècades retratant les celebritats més destacades del món. 'Wonderland', amb una edició deliciosa de Phaidon, recull 340 fotos de l’artista sobre moda. Doble plaer.

Encisador

La llegendària firma anglesa de perfumeria Penhaligon’s ha llançat una delicada edició aquest Nadal inspirant-se en la rebosteria britànica per a l’embolcall i en Orient per al perfum. L’ha anomenat Halfeti i millora l’olor de les roses.

Lluminós

Si està fet aquí i funciona és doblement satisfactori. La firma tarragonina Maystar ha preparat per a aquestes dates un lot de tres cremes amb vitamina C pensades  per il·luminar  la pell.

Deliciós

La marca líder en electrodomèstics intel·ligents Sage ha aterrat fa poc a Espanya. Les seves cafeteres professionals (i boniques) faran les delícies de tota la família. Són un gran regal col·lectiu.

Singular

Per regalar una cosa sense personalitat, sobra gent. Per això s’ha d’aprofitar cada ocasió per regalar dissenys tan originals com els dels gironins Bussoga. Aquest tríptic de rajoles és adhesiu i inspirador.

Nostrat

Descobrir un vi de casa nostra a algú és una gran idea. El DO Terra Alta Edetària Finca el Mas 2017 sorgeix de les vinyes velles de la família Lliberia, que el fan només amb varietats autòctones.

Respectuós

Als supermercats Aldi venen 150 joguines de fusta diferents fetes amb fusta de boscos explotats responsablement. A Muji es poden comprar aquestes divertides bitlles infantils d’inspiració 100% japonesa.

Enlluernadors

Aquests auriculars Technics són una delícia per a l’oïda i també per a la vista. En un modern acabat metal·litzat, els EAH-AZ60 ofereixen alta fidelitat i inclouen un sistema de cancel·lació del soroll dels millors del mercat.

Excel·lents

El celler Sumarroca acaba de presentar els seus olis. Destaquen els seus  monovarietals: d’arbequina,  d’arbosana i de koroneiki, una varietat importada per ells de l’illa de Creta.

Personal

Més enllà de regalar coses de qualitat, també es pot apostar per triomfar fent regals personalitzats. Per exemple, una carcassa transparent de La Casa de las Carcasas amb una foto memorable.

Retro

Amb un disseny que agrada a tothom, la Polaroid Go és la càmera instantània més petita de Polaroid. Té doble exposició i autodisparador. És una càmera petita però també una gran càmera.

Llaminer

¿A qui no li agrada una mariscada? L’empresa de Vilafranca del Penedès La Pescadería de María fa possible regalar-ne  amb les seves caixes personalitzables de peix i marisc.

Irresistible

L’empresa familiar Julián Martín, ubicada a Guijuelo, ha dissenyat un paquet ideal per regalar que porta: llom ibèric, xoriço ibèric i llonganissa ibèrica. L’adob del llom és el mateix des de fa seixanta anys. L’empresa data del 1933.
stats