CRÒNICA
Diumenge Rar 22/05/2016

La primera nit de terrassa

Jamie Oliver va ser el convidat internacional estrella de la Terrazza Martini, celebrada a Barcelona la setmana passada. La inauguració va representar un desplegament de glamur i gent guapa

Regina Rodríguez Sirvent
2 min
César Lucadamo

Tauletes altes i rodones amb estovalles blanques es despleguen vora la barana que dóna al port. A poc a poc, mentre l’aigua es va tornant blau marí, un exèrcit de pantalles es recolzen a les taules, Martini en mà, per fotografiar una copa plena de líquid vermell amb el mar de la Barceloneta al fons; la foto és bonica, probablement Instagram s’omplirà d’imatges similars amb 'hashtags' com '#lifestyle', '#instamood' o '#barcelona', o fins i tot seran vídeos per a l’Snapchat que demà ja no existiran. Barrets, ulleres de sol i molts llavis vermells fan cua per aconseguir la primera copa de la nit.

Melissa Jiménez, Felipe Massa i Valtteri Bottas són els encarregats d’inaugurar oficialment la festa al costat d’un 'photocall' que arriba al seu punt àlgid en menys de cinc minuts: Jamie Oliver i les seves Vans blanques i negres que van ser famoses l’any 1997 fan acte de presència davant d’una allau de xafarders que es recolzen al mur de pedra amb risc imminent de caiguda. Després arriba Eva González, presentadora de 'MasterChef', amb un vestit blanc espectacular i en el càrrec de convidada d’excepció. I amb ells arrenquen els aperitius que Albert Adrià ha preparat especialment per a l’ocasió. Mentrestant, al final de la terrassa i sota una cortina feta de bombetes vermelles, una mostra de luxe del Primavera Sound puja a l’escenari: DJ Xtrarradio, DJ Shelby Grey, Sr. Chinarro i Christina Rosenvinge, per exemple.

Les nits de primavera sempre tenen una màgia especial. Aquesta també, no només per la música, per les copes i les pizzes transparents, o pels vaixells, que observen pacients mentre es gronxen molt subtilment sobre la mar en calma; aquesta és especialment màgica perquè és la primera del que queda de primavera i de l’estiu que tenim a tocar.

César Lucadamo
César Lucadamo
stats