Seduccions ocasionals
Diumenge 02/03/2022

Per brindar a casa (sense perdre l’estil)

2 min
De fusta fosca, aquest moble bar de la firma holandesa Dutch Bone resulta ideal per a exteriors. Està fet d’acàcia i té unes portes reforçades per guardar-hi ampolles importants. / Dutch Bone

Les begudes i els gots i estris per gaudir-ne sempre solen acabar amagats en algun racó on no es maximitza gens el plaer de prendre una copa. És per això que cada cop són més les firmes que, amb mobles de tota mena, permeten convertir la cocteleria en més que un moment de plaer. És a dir, per donar-li un lloc preferent en la decoració de la casa i fer que quan ens decidim a prendre una copa l’experiència sigui millor. D’estils n’hi ha per a tots els gustos.

Clàssic

Amb espai al darrere per guardar-ho tot tal com marquen els cànons, aquesta barra de vellut és tota una joia que pot multiplicar l’energia de la decoració d’una sala. És de la firma Kare.

Fantasia

Aquesta creació del dissenyador Sacha Lakic per a la firma francesa Roche Bobois és una peripècia creativa en forma de columna hexagonal l’interior de la qual es mou amunt i avall. Pot quedar com a la imatge o plana com una taula.

Vintage

Una opció tradicional si teniu ampolles boniques és un carret bar. Aquest de Westwing és de llautó daurat mat i, com que té rodes, es pot fer servir a tocar d’on es vulgui fer el brindis.

Brillant

Una barra petita però potent és una opció genial per a un menjador gran o per a una sala d’estar on reunir-se. Aquesta és de Maisons du Monde i és de metall i marbre blanc.

Industrial

A Maisons du Monde venen aquest bagul amb rodetes que per dins és un moble bar compacte. Per fora és negre però té un aspecte envellit i cantonades folrades de cuir sintètic.

Complet

Amb un mirall que reflecteix la il·luminació interior, aquest moble bar de Roche Bobois té fins i tot un calaix per desar-hi cigars. Els calaixos estan folrats de pell i la fusta exterior és de noguer.

Rústic

Sklum ha creat aquest versàtil moble, que permet guardar-hi les copes i també els licors per omplir-les. El seu estil rústic el fa discret i la mida el fa apte per a funcions més enllà del bar.
stats