Seduccions ocasionals
Diumenge 04/03/2022

Dones amb mirades d’alt impacte

2 min
Gruixudes, monocromàtiques i translúcides, aquesta és la recepta de la col·lecció Bold d’Etnia Barcelona. Estan disponibles en tons havana, negres, vermells, malva, verds i blaus

Després que el baf que generen les mascaretes ens hagi amargat la vida durant dos anys, la indústria òptica aposta per sortir d’aquest forat amb muntures contundents. I és que la lliçó que hem après respecte a la força de la mirada no es podia deixar perdre. Ara que sembla que ja no s’entelaran tant, arriba l’hora de donar-li una dosi extra de força als ulls emmarcant-los amb dissenys que potencien la personalitat i ens fan memorables enmig la multitud. Aquestes són les propostes de firmes locals i internacionals per a dones amb ganes d’atrevir-se.

Clàssiques

Formes que ens recorden als EUA dels anys cinquanta, l’indestructible acetat negre, patilles gruixudes i una brillantor suficient, però limitada, és la proposta de Donna Karan. Els clàssics novaiorquesos mai moren.

Passionals

Unes muntures XL com aquestes de la firma francesa Longchamp esdevenen encara més potents si se’ls dona un intens to granat. Les puntes aixecades dels marcs i les patilles amb un altre acabat arrodoneixen el disseny.

Retros

Els òptics catalans Cottet ressusciten en cadascuna de les seves col·leccions models d’altres èpoques. Aquest, anomenat Rita, ens transporta als anys setanta per la seva forma quadrada i pels seus marcats tons carey.

Avantguardistes

La firma Woodys és completament lliure en el terreny estètic. Per això, incorpora tocs contemporanis a models clàssics. Fetes artesanalment i sempre amb consciència ecològica, es poden trobar a Cottet.

Singulars

MCMLa marca de luxe MCM, nascuda a mitjans dels setanta a Múnic, combina acetat i metall de dos colors en la seva darrera col·lecció. Definitivament, una aposta que ajudarà a la dona que les porti a no passar inadvertida.

Gèlides

El llegat de Karl Lagerfeld incombustible. Aquestes ulleres de la seva firma reflecteixen modernitat gràcies a les seves línies rectes i a la seva recreació d’un marbre blanc i negre.

Barroques

Darrera d’un marc aparentment clàssic, aquest disseny de Lanvin concentra la seva força en unes patilles barroques i un to daurat que no tenen rival.
stats