Seduccions ocasionals
Diumenge 09/03/2022

Perfums memorables (per a persones memorables)

2 min
Olympéa Solarés la nova eau de parfum de Paco Rabanne, que defineix la creació com la fragància femenina floral oriental més radiant i lluminosa del seu univers. Es tracta d’un perfum vegà fet amb productes naturals en un 90%.NE

Portar tota la vida el mateix perfum és una opció per a moltes persones. Tot i això, perquè aquesta decisió de marca personal no es converteixi en una presó, puntualment podem obrir la nostra carta de presentació olfactiva a altres aromes. I és que no totes les èpoques de l’any la colònia fa la mateixa olor a la nostra pell, ni tampoc totes les ocasions van associades al mateix grau de formalitat o d’intensitat. Sigui quin sigui el context, optar per fragàncies memorables ens convertirà instantàniament en persones memorables per a tothom qui tinguem a prop.

Nina Ricci

L’emblemàtica forma de poma de l’eau de toilette Ninaes tenyeix d’un groc vibrant a les portes de l’estiu. Aquesta edició limitada es diu Nina Soleil i és un perfum floral i cítric.

Carolina Herrera

El llamp no deixava lloc a dubtes. Expliquen a la firma que amb la Bad Boy Cobalt volien representar l’olor de la terra després d’una tempesta. Per arribar-hi, han barrejat amb encert el gerani, la tòfona i el vetiver.

Gucci

La firma italiana acaba de llançar l’aigua de perfum Flora Gorgeous Gardenia. La seva aroma se centra en la gardènia, però també en el gessamí, la flor de pera i el sucre moreno.  Una delícia!

Narciso Rodríguez

La família de Narciso Rodríguez creix amb Musc Noir Rose, menys fosca que la seva predecessora. Porta pètals de rosa, gessamí, nards, flor de tarongina i ylang-ylang. El cor continua sent de mesc amb contrast de bergamota.

Hoss Intropia

La firma s’estrena en les fragàncies amb l’eau de parfum Gadea. Olfactivament té un cor floral format per gardènies i gessamí i un fons marí format per sàndal i molsa. Tot un viatge mediterrani.

Storie Veneziane

Sòbria, elegant i brillant, així és la nova eau de parfum de Collezione Privata, de la prestigiosa casa Storie Veneziane. Per a Just Bloom, Sophie Vann Guillon ha elegit l’ambre gris, els lliris i la gardènia.

Molinard

El perfum francès Habanita, considerat el primer oriental de la història,fa cent anys amb aquesta edició especial. Barreja 620 primeres matèries, entre naturals i sintètiques.

Jean-Paul Gaultier

El clàssic flascó deLe Male de Gaultier apareix més definit que mai per a Le Beau. Sense perdre res de l’inconfusible segell del creador francès, aquesta nova eau de toilette és “més intensa”, “hipersensual” i “addictiva”. Olfactivament és fresca i amb tocs d’ambre i fusta.
stats