Seduccions ocasionals
Diumenge 11/02/2022

Regals picants per a un Sant Valentí acompanyat o en solitari

3 min
Daus Kamasutra

Els regals de Sant Valentí solen ser un sopar, un pack “escapada romàntica” o dos clauers amb la meitat d’un cor cadascun. Tots correctes, però ja molt vistos. Un regal innovador per a una parella -per als seus dos membres...- poden ser alguns gadgets o accessoris que serveixin per explorar conjuntament nous territoris sexuals. Molts d’aquests regals, a més, podran resultar útils també per a solters, als quals no semblarà tan trist no tenir parella per Sant Valentí.

Polivalent

A Loviux.es venen aquest estimulador per a parelles que es pot utilitzar de moltes maneres diferents gràcies a la seva forma polivalent. Les instruccions són clares i els resultats de la seva vibració, prometedors.

Multiplicador

Un orgasme pot ser més satisfactori si és més intens. Per a aquest propòsit, es pot utilitzar el lubricant potenciador de l’orgasme femení de Lubets. La seva aroma és de magrana.

Transparències

De vegades costa que  les transparències siguin elegants. La firma Hunkemöller ho ha aconseguit amb aquest bodi.

Imaginatiu

Quan s’han acabat les idees i la monotonia amenaça amb enfonsar les relacions sexuals, llançar un dau a l’aire pot ajudar a prevenir. A la imatge es poden veure les sis cares del dau lèsbic Secretplay Kamasutra que ven Naturlove.es. Disponible també en versions gai i heterosexual.

Atmosfera

A estimular els sentits s’hi pot començar, per exemple, modulant la llum amb una espelma amb aroma d’ambre i bergamota. Aquesta és de Parfois.

Amb humor

A vegades la “roba interior sexi” és de tot menys sexi. Potser l’humor hi pot afegir un toc especial. Aquests eslips amb dinamita són d’Intimissimi.

Fantasiós

Unes simples manilles poden donar molt de joc, ja que l’emmanillat o emmanillada les pot portar de moltes maneres. Aquestes de Loviux.es són suaus i se les pot treure un mateix...

A distància

El Clitoris Love Triangle d’Intensamaravilla.com és un succionador de clítoris que es pot controlar via apli. Permet convertir fins i tot cançons en tipus de vibracions!

Intens

Els orgasmes prostàtics són més intensos amb Luke, de Platanomelón. L’aparell estimula l’anus, la pròstata i el perineu amb la seva punta amb 30 graus de mobilitat i la seva vibració.

Complet

Aquest masturbador és l’aposta de la firma Satisfyer per als homes. Amb 11 modalitats de vibració, efecte calor i possibilitat de submergir-lo sembla que l’èxit està garantit. En solitari o acompanyat.
stats