Calçar
Diumenge 27/11/2022

Sabates noves, a punt per trepitjar l’hivern

Totes les novetats en calçat masculí per anar amb els peus ben abrigats aquest hivern però sense perdre gens de glamur

3 min
Aquests botins de pell girada de boví de Carolina Herrera són un clàssic atemporal per a tots els hiverns

BarcelonaQuan arriba el fred toca canviar-se les sabates per evitar refredats, però això no implica ni perdre el glamur, ni l’estil personal de cadascú. De fet, les col·leccions de calçat hivernals són idònies per potenciar l’elegància perquè habitualment estan fetes amb materials més nobles. A banda d’això, cada cop són més nombroses les firmes que porten el calçat masculí fins a llocs estètics que abans estaven reservats només per a dones o nens. Amb tot, l’arribada de la nova estació es presenta com una molt bona oportunitat per fer goig i també divertir-se.

Un dels dos models de Camper amb la puntera extraïble

Clàssiques (o no...)

Aquest model de calçat masculí tan tradicional pren un altre rumb de la mà de Camper. La firma mallorquina el complementa amb una puntera plàstica extraïble que permet que aquesta silueta sigui o no tradicional depenent de les nostres preferències del dia.

Unes botes 'chelsea' de la firma Hush Puppies

Seductores

L’estil incontestable d’unes bones botes chelsea es multiplica en aquest model de la firma nord-americana Hush Puppies, que les proposa en color verd oliva. A més, també es multiplica la comoditat amb la seva sola ultralight d’un material patentat.

Un model tancat i rosa de la còmoda firma Birkenstock

Divertides

La comoditat habitual de les sandàlies Birkenstock i de les seves soles made in Germany pren forma sòlida en aquest model d’ant rosa, que a banda del seu atractiu color també juga amb l’alçada extra de la seva sola marró.

Una edició especial de Dr. Martens amb Slam Jam

Revisió

La icònica sabata baixa 1461 de Dr. Martens s’actualitza en aquesta edició especial signada amb la firma italiana Slam Jam. Les incorporacions provenen del calçat de seguretat dels professionals de la construcció.

Un model clàssic i atemporal de Carolina Herrera

Essencials

Carolina Herrera aposta per aquest clàssic i refinat model fet amb pell de boví 100% per als dies de més fred. El fet que siguin uns botins serveix per donar un toc diferent de qualsevol outfit formal. La sola és fina i flexible i va folrada amb pell.

Unes vambes altes de pell de Sandro

Modernes

Un botí en blanc i negre pocs cops podria resultar tan juvenil com aquest de Sandro. La firma parisenca s’ha inspirat en la força urbana d’aquest tipus de models per proposar unes vambes que ben combinades es poden portar a tot arreu. A la nit i també de dia.

Un model de tons clars de la firma alemanya Deichmann

Camaleòniques

De color blanc trencat, aquest model dels alemanys Deichmann resulta molt útil per a persones que han de vestir formals cada dia. Pel seu to, combina amb tota mena de colors, i per mesclar una sabata amb sola de vamba és genial per afrontar un dia llarg.

Levi's ha recuperat els models que va fer servir als anys 70 en el món del calçat

'Vintage'

La firma Levi’s ha previst llançar al mercat aquesta tardor els models de calçat amb què va debutar en el sector el 1975. Això sí, n’ha renovat i actualitzat els materials. La pell prové de la seva planta de Leeds, al Regne Unit. El seu toc retro és irresistible.

stats