Seduccions ocasionals
Diumenge 29/12/2021

Moda per a senyors divertits

2 min
Pocs homes es posen ulleres vermelles. Els que facin el pas amb aquestes dels barcelonins Etnia col·laboraran amb Open Arms, que rebrà de la firma òptica el 100% dels ingressos. Es venen amb una dessuadora a joc.

Ens hem passat la vida lamentant-nos que la moda per a homes era un complet avorriment perquè vivia al marge de les tendències. Finalment, però, la condemna del color gris s’ha acabat! Cada cop són més les marques que celebren l’alegria de viure també amb les col·leccions masculines. Regalant-los algun d’aquests articles ajudaran els homes a pujar al carro d’aquesta nova era.

Potent

Les línies diplomàtiques o navy solen ser els límits de molts homes. A Gant, amb seu a Suècia, opinen que hi ha moltes modalitats més. Per exemple, dur colors i gruixos diferents alhora. Per cert, d’aquesta camisa n’hi ha pantalons a joc...

Còmic

Incorporar peces femenines i atrevir-se amb certs colors no ho és tot. L’humor també és una assignatura pendent en la moda masculina. A Lefties han creuat Star Wars  i Nadal en aquest jersei.

Única

La sueca Fjallraven triomfa des dels anys seixanta amb peces llises i duradores. Ara, a més, s’ha obert a la moda amb creacions úniques com aquesta bossa amb espai per al portàtil que recrea la camisa de llenyataire.

Singular

Els homes s’acostumen a oblidar de tapar-se el cap a l’hora de vestir-se, tret que treballin en exteriors. Però això es pot deixar enrere amb aquesta original gorra de pana sense visera de Bershka. Hi ha varietat de colors.

Espectacular

A Pull&Bear pensen que ja és hora que els homes vesteixin de rosa a diari i que, a més, ho facin amb l’esplendor que té el borreguet. Escalfor tèrmica i visual per a dies hivernals.

Original

Els catalans de Twojeys estan fent molt perquè els nois més joves portin bijuteria. Aquest collaret de cors banyat en plata és molt original perquè alguns dels cors estan trencats.

Completes

La firma Sidestep acaba d’obrir a Barcelona i unes de les vambes que venen són aquestes New Balance que ho tenen tot. Alçada, una extensa varietat cromàtica, tacs a les soles i un disseny innovador dins del conjunt de la firma.

Encantadors

Els mitjons de Jimmy Lion són una delícia. Alguns, a més, són diferents entre si, cosa que n’augmenta l’atractiu. Per començar a alliberar-se de la grisor són una gran opció.
stats