Diumenge 05/04/2022

Que les ulleres no amaguin el teu caràcter

2 min
5 BRUTA4 45O GR 2

Una tònica habitual durant dècades ha sigut que les ulleres de sol masculines fossin molt bàsiques a nivell estètic per poder així anar passant d’una temporada a la següent sense cansar qui les porta ni qui les mira. Però aquest approach per fi ha canviat, perquè el públic i els dissenyadors han entès que unes ulleres de sol que neixen per ser discretes, realment es fan pesades des del primer moment. Per aquest motiu, tant marques internacionals com de casa nostra llancen al mercat models que no permeten que, quan amaguem els nostres ulls del sol, estiguem amagant també la nostra personalitat. L’home actual brilla.

Cottet Barcelona

Imitant la closca de tortuga en color ivori i petites taques orgàniques negres, aquest model resulta clàssic i transgressor alhora. El seu frontal completament recte i la seva estructura metàl·lica dins la barnilla, però a la vista, hi donen un toc estèticament molt singular. El model es diu Sergio Black Tortoise.

Cuttler and gross

La marca britànica ofereix aquestes sorprenents ulleres de sol hexagonals inspirades en els edificis a Chandigarh de Le Corbusier. Són tan veritablement úniques que no passen de moda, perquè mai hi hauran estat. Per als addictes a la sobredosi estètica, a més, estan disponibles en colors com el blau elèctric i el vermell.

Calvin Klein

Optar per un model clàssic no significa en absolut decantar-se per un model insubstancial. Ans al contrari, el fons d’armari de la indústria òptica té peces tan seductores com aquestes ulleres de carey i vidre en un to marró daurat. Aquest model, el CK21527S, és unisex i resulta modern per les seves patilles metàl·liques.

Lacoste

Si encara teniu una imatge clàssica de la firma francesa, us heu d’actualitzar. Com en el tèxtil, en el terreny òptic ofereixen propostes tan divertides com aquestes ulleres negres amb vidre verd.

Oakley

La força de la moda esportiva ha comportat que models d’aquest àmbit ja formin part del nostre dia a dia. Aquestes ulleres de vidre rosat i en forma de pantalla són algunes de les moltíssimes que tenen a Òptica Universitària.

Ferragamo

La firma florentina proclama l’empoderament estètic masculí amb aquestes ulleres ovalades en color magenta. Uns vidres foscos i llisos i muntura contundent són el seu segell.

MCM

Revisitar els excessos estètics d’altres dècades pot ser una bona manera d’expressar la nostra disconformitat amb el present. El model MCM717SL Mask és completament retrofuturista i té un vidre fumat que millora tot el que veiem.
stats