Òptica
Diumenge 09/01/2023

Ulleres de sol (també per a l'hivern)

Les lents solars són un complement de moda imprescindible i encara que quan arriba el fred fa menys sol, les marques llancen col·leccions específiques per a aquesta època de l'any

3 min
Un model de Lanvin que reuneix el boho-chic amb l'old Hollywood

BarcelonaA casa nostra l’arribada del fred no marca necessàriament l’arribada de la foscor. Gaudim de bon sol molts dies de la tardor i de l’hivern i això fa que les ulleres de sol siguin un complement que no desapareix de les nostres vides i que es manté fins a l’estiu següent. A més a més, cal considerar-les també com un element estètic ideal per millorar alguns looks. I és que no es pot comparar l’efecte d’un abric llarg portat amb ulleres i sense. Per tot això, les firmes d’ulleres de sol més importants treuen també col·leccions abans de l’hivern. Hi ha opcions per a tots els gustos!

Unes ulleres semitransparents de color vermell de Longchamp

Combatives

Quan canvia el temps i la intensitat de la llum disminueix, pots vestir-t’hi a joc o prendre la direcció contrària. La firma francesa Longchamp ha decidit plantar cara als dies ensopits amb aquest model d’inspiració retro d’un poderós color vermell.

Victoria Beckham mescla hàbilment en aquest model la modernitat i la inspiració retro

Fumades

L’habitual inspiració seventies de Victoria Beckham s’acomoda als dies hivernals amb aquest model de vidres fumats en marró que és un clàssic absolut. Les muntures grans li donen dramatisme estètic, però no es passa de la ratlla perquè el to daurat elegit és suau.

Un model en negre de la firma italiana Liu Jo

Impecables

La firma italiana Liu Jo ha posat tot el seu classicisme estètic en aquest model, que resulta òptim tant per anar a fer un vermut com per a un enterrament. Unes lents grosses que cobreixen els ulls –i les bosses!– i el seu elegant logo daurat fan d’aquest model un comodí ideal per sortir de casa un matí després d’una nit de mal dormir.

Un model marbrejat de Dragon

Innovadores

Una muntura més clara és una bona opció per combinar amb els tons grisos de la roba que solem portar a l’hivern. La firma líder en ulleres d’alt rendiment Dragon proposa aquest model d’efecte marbrejat que amb el seu vidre de to blau ofereix més llum a qui les porta.

El model Rolando de Cottet Barcelona

Revisitades

El model Rolando de Cottet Barcelona resulta clàssic pels seus tons. Metall, vidre verd fosc i patilles de color carei fosc s’alien amb una ullera de doble pont que, això no obstant, acaba sent renovadora del clàssic estil d’aviador. Les seves patilles gruixudes revisiten aquest clàssic sense fer-li perdre gens de glamur.

Etnia Barcelona destaca amb aquest model pel seu potent to blau

Explosives

La firma barcelonina Etnia destaca habitualment pels seus colors i formes atrevits però elegants. El model The Einstein Sun 3 és una alenada d’aire fresc enmig de la grisor. També és més llum per a la nostra cara gràcies al seu vibrant vidre blau.

Calvin Klein barreja blau i negre en aquest model contingut però atrevit

Maximalistes

A Calvin Klein combinen com ningú el minimalisme de les formes amb el maximalisme de les mides. Aquest model tan rectilini conjuga, a més, el color negre i el blau elèctric, una mescla que no deixa indiferent a ningú. La realitat és que per més cridaner que pugui resultar, els dos colors van bé amb tot.

Un model de Lanvin que reuneix el 'boho-chic' amb l''old Hollywood'

Boho

La firma de moda més antiga de França es desplaça més enllà de la seva icònica sobrietat amb aquest model amb un brodat d’estil tribal a la muntura, feta de resina d’origen vegetal. Lanvin proposa aquest disseny amb diferents colors. El seu medalló daurat amb la mare i el fill no falla tampoc en aquest model.

stats