Calamarsets confitats amb ceba i tomàquet

Calamarsets confitats amb ceba i tomàquet
1 min

Ingredients

(Per a una ració)

300 g calamarsets de platja

2 cebes de Figueres

100 g tomàquet madur

200 g oli d'oliva

sal

pebre

1 patata

1 fulla de llorer

1 branqueta de farigola

1 branqueta de julivert

Elaboració

Talleu la ceba en juliana i poseu-la a fregir amb el llorer i la farigola amb oli a foc molt lent fins que quedi d'un color marró fosc (unes dues hores aproximadament). Afegiu-hi el tomàquet ratllat i coeu-lo uns 15 minuts més.

Peleu i talleu les patates a rodanxes de 2 cm i semifregiu-les en oli ben fort.

Netegeu els calamars i fregiu-los amb la resta de l'oli a foc ben fort durant 5 minuts.

Un cop fregits, afegiu-hi la ceba confitada amb el tomàquet. Rectifiqueu de sal i pebre. Incorporeu-hi les patates precuites i deixeu que s'acabin de fer, uns 10 minuts més a foc ben baix.

Piqueu el julivert i incorporeu-lo al guisat.

www.freixatradicio.com

stats