Diumenge  /  Ara Tu 04/05/2014

Propostes

2 min

Bombons artístics

La catalana Alicia Gibert està al darrere dels bombons Alicia Bentley, una deliciosa proposta que barreja gastronomia, art i joieria. D’una banda, els bombons adopten l’aparença brillant de pedres precioses: turqueses, ametistes, topazis i àgates. De l’altra, utilitzen sofisticades tècniques pictòriques que equiparen la xocolata amb un llenç colorista. Per a paladars gurmet amb una certa sensibilitat artística.

+ INFO www.alicebentleychocolates.com Tel. 699 057 784

La cosmètica del futur

La cosmètica genètica personalitzada ja és aquí. Els laboratoris Genoxage acaben de presentar un innovador tractament antiaging que s’adapta al diagnòstic de l’ADN del consumidor. L’objectiu és oferir un producte rejovenidor que cobreixi les necessitats de cadascú.

+ INFO www.genocosmetics.com

Un ‘look’ per a cada dia

¿Cansats d’haver de pensar cada matí què us poseu? ¿Farts de no trobar mai roba que combini al vostre armari? La web 365 posa al vostre abast un exèrcit d’estilistes per fer-vos més fàcil l’elecció diària de looks i per anar impecables en totes les ocasions. La web no només recomana peces noves que s’adiuen a les necessitats de cada usuari sinó que també proposa com combinar la roba que ja penja al teu armari.

+ INFO www.365looks.com

Els talons de les estrelles

Tot i que el seu nom suggereix una factura hollywoodenca, les sabates Serena Whitehaven s’elaboren artesanalment a Elda (Alacant). Belén Ortiz, de 27 anys, és l’alma mater d’aquesta firma, que ha calçat estrelles internacionals de la talla de Paris Hilton o Blake Lively, protagonista de la sèrie Gossip girl.

Amb showrooms a Milà, Moscou, Los Angeles i Barcelona, les sabates de Serena Whitehaven estan en plena expansió internacional i alguns experts en moda ja anuncien que estan cridades a ser els nous Manolo Blahnik. Per arrodonir el bon moment, Serena Whitehaven ha presentat una nova col·lecció en la qual destaquen els talons infinits, els colors cridaners, els materials de primera qualitat i els acabats detallistes.

Entre les seves propostes, la sabata Siracusa (a la foto), elaborada amb pell de pitó, i que combina les tonalitats roses, blaves i verdes. A més de models de sofisticació provada, el showroom barceloní de la firma ofereix un servei bespoke que permet personalitzar el calçat segons les necessitats de cada clienta.

+ INFO www.serenawhitehaven.com

stats