Seduccions ocasionals
Diumenge 27/05/2022

Disbauxa ‘tie-dye’

2 min
La moda s’explica sempre a través de les subtileses i dels detalls. Per això, el tie-dye que Sandro ha creat per a aquesta samarreta no és cridaner sinó sofisticat amb matisos de blau sobre rosa pastel.

Posar fronteres a l’expressivitat que ens permet la moda és una contradicció absoluta. Dit això, cal ser conscients que hi ha propostes que en determinats moments hi diuen més que en d’altres. Per exemple el tie-dye, que a l’estiu viu el seu moment més àlgid sobre la nostra pell morena. Popularitzada pels hippies dels seixanta als EUA, aquesta tècnica de tintat de la roba basada en fer nusos i tintar té segles d’història. La seva disbauxa cromàtica ha resultat irresistible en totes les eres.

Estel·lar

La firma catalana Desigual és la millor fent estampats potents. Aquesta camisa, que forma part de la seva línia ecofriendly, aporta grans contrastos i també una notable caiguda. Ben combinada pot ser també una opció formal.

Versàtil

L’estampat tie-dye no només serveix per vestir-se. Si de cop es vol donar un gir més desenfadat a una habitació perquè ha arribat el bon temps i cal celebrar-ho, també a casa es pot fer amb aquest conjunt de QuiltCoverStudio que venen a Etsy.

Nocturn

Aquest barret d’estil bucket de Kangol és una delícia. No només us el posareu per protegir-vos del sol, perquè també és un complement divertidíssim per a la nit. A Zalando en venen de tots els colors.

Divertit

Aquest crop top infantil de la firma Benetton resulta divertidíssim per a qui l’ha de portar. Amb les seves lletres de colors i brillants, és ideal per combinar amb una faldilla llisa o uns texans.

Arriscat

Portar el tie-dye a la cara és molt poc habitual. Si a sobre és el tie-dye més psicotròpic de tots, la foto pot resultar històrica. Aquestes ulleres Sun Ray de Bullet mai passaran de moda. Això sí, potser algun estiu necessitaran fer guaret.

Oníric

Alguns estampats sorgits de l’estèticatie-dye són més terrenals i d’altres molt més onírics. Aquests botins de  D. Franklin One Way a la venda a Amazon Fashion poden resoldre un look estival avorrit i ser la llum que necessitem per trepitjar el carrer quan arribi l’hivern.

Atrevit

El tie-dye és atrevit sempre, però depenent dels colors que barreja encara ho és més. Si a més ho fa sobre una peça com aquest biquini de Bershka, la provocació estètica està assegurada.

Icòniques

Quan una peça tan icònica com unes botes  Dr. Martens es mescla amb l’estampat tie-dye, l’èxit  està assegurat. Estan condemnades a convertir-se en una peça troncal de cada look de què formin part.
stats