Seduccions ocasionals
Diumenge 06/01/2022

Idees per fer més pràctic l'esport

Estris per posar-se en forma amb la màxima comoditat i sense perdre l'estil

2 min
Givemefit.com ven aquests tubs de làtex en quatre dureses diferents i en diversos colors. Les seves nanses són desmuntables, cosa que els dona encara més versatilitat.

BarcelonaComença l'any i alguns aprofiten per apuntar-se a fer salut i esport, si és que no ho feien ja. Hi ha moltes opcions i aquí teniu un seguit de propostes i estris que vos poden ser útils per fer-ho amb la màxima comoditat i sense perdre l'estil.

Flexible

Lefties ha dissenyat un conjunt de samarretes superposables que permeten adaptar-nos a la temperatura del lloc on fem l’esport. Les fan en quatre colors.

Pràctic

under armourVeure’t bé quan toca anar a suar ajuda a fer el tràngol menys desagradable. A Under Armour proposen sostenidors com aquest, que porta malla en les zones de més sudoració i té costures segellades per no irritar.

Innovador

La sobrecàrrega muscular que pot provocar l’esport es pot combatre millor amb la teràpia percussiva del Theragun mini, que arriba fins a les 2.400 percussions per minut i té diferents capçals.

Essencial

Si sou dels que no teniu temps i feu exercicis a casa, una màrfega és imprescindible. Si té nansa, us la podreu emportar on vulgueu fàcilment. Aquesta és de ioga i la venen a Lefties.

Formatiu

Cesc Escolà explica en el seu llibre les claus bàsiques perquè el nostre entrenament sigui eficaç i també agradable. L’entrenador té programa propi a la televisió i una apli per a mòbils.

Fresc

Evitar la suor en determinades zones és complicat. Aquests Sloggi Ever Fresh ho fan a través del Tencel, un teixit creat ad hoc per transpirar, respectuós amb el medi ambient i antibacterià.

Genial

Viatjar ja no és excusa per no entrenar-se. Aquestes peses de Prozis s’omplen d’aigua i, així, s’adapten al pes que necessitem. A més, quan els traiem l’aigua no ocupen gens d’espai dins la nostra maleta. Ja no hi ha excusa!

Útil

A Buddyfit, per una mensualitat, pots accedir a 500 classes en directe al mes. L’apli també permet interactuar-hi via xat.
stats