Seduccions ocasionals
Diumenge 14/05/2022

Xandallisme màxim

2 min
La històrica marca Kelme i Lefties s’han unit per oferir-nos tota una col·lecció d’inspiració retro en tota mena de colors que seduirà nostàlgics i novells.

El rap, el trap, el confinament, la comoditat que va de la mà del teletreball, anar a treballar amb bici i la progressiva difuminació de totes les fronteres estètiques han fet que el xandall ja no sigui només una peça de vestir restringida als gimnasos. Ben al contrari, actualment el xandall i tots els seus satèl·lits formen part de la nostra indumentària habitual. Tant, que s’han convertit en peces completament lligades a les tendències del món de la moda

Estival

A Vans tenen clar que l’estiu no implica treure’s el xandall sinó escurçar-lo. Amb samarreta, pantalons i vambes a conjunt, portar xandall és molt més que anar còmode. També és anar únic.

Brillants

La desaparició dels complexos també arriba fins a les vambes, que ja no volen semblar sabates. Els italians Colmar, que l’any que ve fan 100 anys, ho saben molt bé.

Total

Si practicar el xandallisme ja és transgressor, imagineu-vos quin ha ser l’impacte de fer-ho amb un ple d’icones infantils com Doraemon. L’atrevida proposta és de Bershka.

Atemporal

Lacoste porta molt temps modernitzant-se. Aquest model en jacquard converteix el monograma de la firma en la base per a una peça sòbria però contundent.

Incombustible

Una opció per practicar el xandallisme amb personalitat és unir parts de xandalls al nostre aire. Amb una de les resistents dessuadores de Carhartt Wip es pot crear un look per a moltes temporades.

Versàtil

Aquestes galàctiques malles d’Under Armour serveixen per fer ioga però també per portar-les còmodament pel carrer sota una samarreta XL i calçat no esportiu.

Diferent

Marcar les formes no es contradiu amb portar xandall. Tommy Hilfiger proposa aquest crop top de teixit tècnic i una visera ideals per a l’estiu.
stats